Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali lámpák

Az asztali lámpa fontos kiegészítője bármely szobának. Az alapvető világítási funkción kívül nagyszerű hangulatteremtők, és díszítőelemei is otthonunknak.
Rendezés:

Bámulatosan szép asztali lámpák a Smol-tól

Az asztali lámpa vásárlása relevánsabb kérdés, mint azt talán elsőre gondolnánk. Ez a világítástechnikai kiegészítő alapvetően funkcionális szerepet tölt be, így egyáltalán nem mindegy, milyen erejű, illetve színű a fénye. Az asztali lámpa fényénél írunk, olvasunk, dolgozunk. Ha nem megfelelő fényerősséggel rendelkezik, a szemromlást szinte előre borítékolhatjuk. Persze ez nem jelenti azt, hogy a minden ízében tökéletes asztali lámpának kizárólag a praktikusságból fakadó értékek vonatkozásában kell jelesre vizsgáznia, hiszen annak passzolnia kell a szoba berendezéséhez, kialakított dizájnjához. Mutatunk 3 remekbeszabott példát, ami nemcsak a modern, de a klasszikus stílus szerelmeseinek is elnyeri a tetszését.

Kompromisszumoktól mentes minőségű asztali lámpa a Smol-tól

A kifogástalan renoméval rendelkező Smol karakteres, ízléses lakberendezési elemeket kínál, amelyek között az asztali lámpa is igencsak népszerűnek számít. A Percival fém asztali lámpa sötét réz színével igazán előkelő hatást kelt és rendkívül felhasználóbarát is, hiszen nem igényel összeszerelést. A Melba üveglámpa maga a kézzel fogható, örökérvényű elegancia, különleges kisugárzással bír. Búrája barna üvegből készült, a talpa elegáns matt fekete fém. Esztétikai szempontból, a Rebel névre hallgató, szemet gyönyörködtető példány sem marad el a társaitól. A lakásdekoráció egyediségét az eredeti fából készült lámpatalp szolgáltatja, ami valódi patinát kölcsönöz ennek a stílusában egyedi darabnak. Bármelyik modellt választjuk a felhozatalból, minden ízében minőségi, időtálló darabbal gazdagítjuk az otthonunkat.