Rólunk

SMOL – AZ OTTHONTEREMTÉS

Az otthon jelenti a helyet, ahol szeretteink várnak- de a kedvenc fotelünk, egy pohár bor a konyhaasztalon, vagy egy este barátainkkal a nyári teraszon is megteremtheti az otthon érzését. Akkor érezzük magunkat otthon, ha személyes kapcsolatunk van a körülöttünk lévő tárgyak hangulatával és stílusával. A SMOL az egyéni otthon megteremtésében szeretne segíteni.

Egyéni otthont nem lehet tömeggyártott tárgyakkal létrehozni, ahhoz egyéni, egyedi darabok kellenek!

 

A SMOL STÍLUS

Ha mindenképpen címként szeretnénk használni, akkor lakberendezési dekorációinkat, bútorainkat valahol a klasszikus, a vidéki és a mediterrán stílus közé helyeznénk. De szilárd meggyőződésünk, hogy ezek a  kategóriák nem lényegesek. Ami számít, az az egyes tárgyak kisugárzása, a design, az anyagok és a megmunkálás minősége.

 

A SMOL OTTHON

A SMOL-nál a bútorok fából, fémből, szövetből, azaz élő anyagokból készülnek, amelyek jól érzik magukat, befészkelik magukat otthonunkba, őszinték, az idő múlásával újrateremtik saját magukat.

 

A SMOL SZÍNEI

A SMOL-nál hiszünk az elemi színek erejében. A földszínek nyitott, pozitív hangulatot teremtenek, és biztonságérzetet adnak.

 

A SMOL TERMÉKEI

A saját stílus egyedi tárgyakat kíván. A SMOL kézzel készített, tartós és praktikus termékeket kínál, amelyek személyiséggel, karakterrel és értékkel rendelkeznek.

 

FOLYAMATOS MEGÚJULÁS

Bármennyire is fontos számunkra lakáskiegészítőink hosszú élettartama, tudjuk, hogy TE kíváncsi vagy, és szeretnél valami újat is kipróbálni. Ezért folyamatosan újítjuk kínálatunkat. Ezért megígérjük, hogy a honlapot böngészve az soha nem lesz unalmas!

Örülünk, hogy velünk tartasz!

SMOL