Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyertyatartók, lámpások

Kevés hangulatkeltőbb dolog van, mint amikor gyertyát gyújtunk. Tehetjük ezt az év bármely szakában, beltéren vagy kültéren, az eredmény ugyanaz. A meghitt hangulatot azonban fokozhatjuk egy jól megválasztott, igényes és stílusos gyertyatartóval, vagy lámpással.
Rendezés:

Gyertyatartó: miért szeretjük annyira?

A gyertyatartó igazi kedvencnek számít a hangulatos fényekért rajongók körében. Ahhoz, hogy teljes legyen az esztétikai élmény, nemcsak gyertyára van szükség, hanem azt biztonságosan tartó dekorációs elemre is. Vannak, akik kifejezetten mécsesek tárolásához keresik az ideális darabot, míg mások tényleg gyertyákban gondolkodnak, de mindössze design tekintetében.

A fekete gyertyatartó viszi a pálmát!

Egy igényes gyertyatartó nem csupán a tényleges feladatát látja el, hanem az enteriőr ízléses darabjává is válhat. A fekete színű, különféle formájú, méretű darabok abszolút befutónak számítanak idén. A minimalista stílushoz éppen olyan jól passzolnak, mint az egzotikus, vagy akár az egyiptomi kultúrát idéző környezethez. A lakberendezés kínálta kreativitással szabadon élve nyitottak a lehetőségek. Az antik ezüst színű gyertyatartó azonnal eleganciát varázsol a falak közé. A fém gyertyatartó váza önmagában is kiválóan mutat a dohányzóasztalon vagy a komódon. A gyertyák, mécsesek által létrehozott hangulat meleg, otthonos érzéssel tölt el, erre pedig nagy szüksége van a mai kor emberének. Ha sorra vesszük a napjainkban kedvelt lakberendezési stílusokat, szinte mindegyikben szerepelnek a mécsesek, a tűz természetességének valamilyen formában történő megjelenése. A fekete kiegészítőkkel nem lőhetsz mellé, hiszen a színes falak, az élénk lakástextíliák mellett, sőt, a letisztult terekben egyaránt jól mutatnak. Fedezd fel a stílusos kiegészítőket, teremts otthonos fényeket, hozd hangulatba magad évszaktól függetlenül!