Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dekorációk

Dekorációink között nagyméretű faszobrok, díszdobozok, díszkönyvek, beltéri hinta és márvány talpú földgömb is megtalálható. Mindegyik a maga különleges karakterével gondoskodik otthonunk pozitív hangulatáról.
Rendezés:

Különleges dekorációk kitűnő anyagminőségben 

A stílusos, igényes dekorációk nagyban hozzájárulnak az otthonunk kellemes atmoszférájához. A jól megválasztott lakásdekor a közérzetünket is jobbá teszi, segíti relaxálni, ellazulni. Hogyan választhatjuk ki a minden szempontból ideális dekorációs elemeket? Nagyon fontos, hogy a kiszemelt kiegészítők passzoljanak az otthonunk már kialakított stílusához. Mutatunk néhány egyedi ötletet a témában, ami a legtöbb modern stílusú lakáshoz remekül passzol.

Smol – ahol a minőségi dekorációk rendkívül színes spektrumot járnak be

Kis- és nagyméretű, eredeti fából készült szobrok, mutatós díszdobozok, antik hatású díszkönyvek, impozáns márványtalpú földgömb vagy éppen állatokat megformáló szobrocskák – a Smol termékpalettája a dekorációk vonatkozásában is gazdag választási lehetőséget kínál. Az egyik közönségkedvenc például a beltéri hinta. Az eredeti fából és pamutból készült egyedi kiegészítő a nyugalom szigetévé varázsolja bárki otthonát. Ezek a lakásdekorációk eltérnek a hagyományos tásaiktól: minőségi anyaghasználattal készültek és az örökérvényű elegancia égisze alatt születtek. Színeikben visszafogottak, példátlanul elegánsak, hamisítatlanul markánsak, karakteresek. Nappaliba, hálószobába vagy előszobába, ezek a kiegészítők az egész lakás hangulatát feldobják. Az igényes kialakítású, színvonalas dekorációk segítségével egy, a világ nyüzsgésétől és zsivajától elzárt békés oázist teremthetsz magadnak, ahová a fárasztó munkanap végén jólesik hazatérni, ahol könnyedén átengedheted magad a mindent eltöltő pihenésnek.