Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztalkák

Egy asztalka ritkán a szoba központi eleme, mégis fontos funkciót tölt be: letesszük rá a poharakat, csészéket, könyvet, lámpát vagy akár a növényeink alá is helyezhetjük.
Rendezés:

Igényes kialakítású asztalkák színes kínálata

Az igényes kialakítású asztalkák a stílusos nappalik valóságos ékei. Bár lehet, nem az adott tér fókuszpontpontjai, mégis fontos szerepük van, mert egyszerre szolgálnak praktikus kellékekként és esztétikus lakásdekorációkként. Abban az esetben, ha az asztalkák palettájáról mazsolázgatunk, nagyon fontos, hogy több szempont szerint is górcső alá vegyük a kiszemelt modellt. Mostani bejegyzésünkben mutatunk 3 remekszabott modellt, ezek igényes kialakítással és egyedi kisugárzással bírnak, így minden dizájnos otthon esetében beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Természetes, különleges, markánsan szép, impozáns asztalkák a Smol tolmácsolásában

Az eredeti fából készített lakásdekorációk rendelkeznek egyfajta megfoghatatlan bájjal, amit nehéz lenne szavakba önteni. A Marion névre keresztelt fa asztalka tökéletesen megragadja és még tökéletesebben közvetíti a natúrfa semmihez sem fogható szépségét. Az ilyen asztalkák lekerekített sarkokkal rendelkeznek, elegáns rozsdabarna színben pompáznak. Bár minimális összeszerelést igényelnek, ezt minden barkács tapasztalat hiányában is sikerrel kivitelezhetjük. Minőségében, színvonalas anyaghasználatában a Mabe natúrfa asztal sem marad el a társától. A szóban forgó kiegészítő nagyobb paraméterekkel rendelkezik, így a felhasználási területe is színes spektrumon mozog. A Boscov szett két darab bájos bútort tartalmaz. Az ovális asztalkák erős fém vázszerkezeten állnak, lapjuk elegáns palakőből készült. A nagy közkedveltségnek örvendő szett modelljei nem igényelnek összeszerelést.