Üveg asztali lámpa az elegancia jegyében

Az üveg asztali lámpa kapcsán elsősorban a dolgozószobára asszociálunk. Tény viszont, hogy egy jól megválasztott darab kiválóan mutat a nappali komódján. A világítástechnika szerepe napjainkban meghaladja a konkrét fényviszonyok megteremtését. A lámpák tökéletessé varázsolják a lakberendezést, felhívják magukra a figyelmet, helyi fényforrásként szolgálnak, de akár a teljes teret is beragyoghatják. A fa, a fém és az üveg egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek, ha az alapanyagokról van szó.

 

Eleganciát ad az üveg asztali lámpa

A klasszikus stílust képviselő otthonokban igazi felüdülés lehet egy különleges üveg asztali lámpa. A barna üvegbúra és a fekete matt fém egyedi kombinációja egyaránt megállja a helyét az elegáns és a modern otthonokban. Az általa képviselt minőség a helyiség központi elemévé válhat, így különösen ajánlott például irodákba, dolgozószobákba. A nappali helyi fényforrásai között előkelő helyet elfoglaló lámpa a sötét és a világos bútorokkal is jól mutat.

A már hazánkban is rendkívül divatos loft lakásokban, az indusztriális környezetben éppen olyan eleganciát tükröz az üveg asztali lámpa, mint az antik értékeket fókuszba helyező enteriőrben. Akár fatalppal rendelkező asztali lámpára is eshet a választásod, de a fém modern és mégis hagyományos jellege szintén figyelmet érdemel. Teremts megfelelő fényviszonyokat és dobd fel az otthonod prémiumkategóriás, elegáns asztali lámpákkal! A modern, mégis klasszikus jegyeket magukon viselő darabokkal nem lőhetsz mellé.

Tartalomhoz tartozó címkék: asztali lámpa világítás
Vissza a blogba