Hangulatteremtés gyertyatartó segítségével

Egy gyertyatartó használatával azonnal otthonos fényeket varázsolhatsz az otthonodba. A táncoló lángocskát azonban nem csupán emiatt kedveljük oly sokan. A skandináv életstílus és lakberendezés sokak szívéhez áll közel. Népszerűségéből idén sem veszít a Hygge és a természetes anyagokat puha párnákkal, szőrmés megoldásokkal ötvöző stílus ma is sokak otthonában megtalálható. A gyertyák, mécsesek egyébként más lakberendezési stílusokhoz is jól passzolnak, főleg akkor, ha a mécsestartót, gyertyatartót az uralkodó színeknek, formáknak megfelelően választjuk ki.

Elegáns vagy bohém gyertyatartó?

Az ember hajlamos arra, hogy a lakberendezés kapcsán stílusokban gondolkodjon. Tény viszont, hogy a többféle stílust ötvöző megoldások is nagy érdeklődésre tartanak számot manapság. Az üveg mécsestartó egészen más hangulatot ad egy keleties környezetben és mást az elegáns színeket, formákat előnyben részesítő terekben. A fekete fém gyertyatartók mellett, a szinte mindenhez passzoló szín üvegből is elérhető. Akár a helyiség központi elemévé is válhat a színben és formában eltalált darab.

 

A gyertyatartó alkalmas a hangulatvilágítás megvalósítására, de a tényleges funkcionálás nélkül, dekorációs elemként is remek választásnak bizonyul. Kerüld a zsúfoltságot és az egymásra halmozott dekorációs elemeket! Néha elég csupán egy különleges kiegészítő és az enteriőr egyedi hangulatot kap. Ismerd meg a minőségi fém és üveg gyertyatartók sajátos stílusát, mivel mindenki találhat ízlésének megfelelőt.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyertyatartók kiegészítők
Vissza a blogba