Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mennyezeti lámpák

Mennyezeti lámpát elsősorban az étkezőbe választunk. Ilyenkor fontos szempont a szépségen túl, hogy megfelelően megvilágítsa az ételt az asztalon. Kisebb mennyezeti lámpákat hálószobában, éjjeli lámpaként használhatunk.
Rendezés:

A fém mennyezeti lámpa 2023-ban is divatos lesz

Mit szólnál ahhoz, ha egy fém mennyezeti lámpa dobná fel a nappalit? A fémre elsősorban nem csillárként gondolunk, ám az elmúlt évek trendjei egyértelműen bebizonyították, hogy a különleges megoldás minden korábbinál népszerűbb. A világítástechnika már régóta nemcsak a megfelelő fényviszonyok megteremtéséről szól, hanem sokkal többről. A segítségével hangulatossá varázsolhatjuk a tereket, a lámpák pedig már a megjelenésükkel magukra vonhatják a figyelmet.

Egzotikus vagy indusztriális a fém mennyezeti lámpa?

Talán mindkettő. A fém mennyezeti lámpa elsősorban egzotikus, mediterrán terekben mutat igazán jól, de ez nem jelenti azt, hogy más lakberendezési stílushoz ne passzolhatna. Épp ez a szép a kreatív lakberendezésben, hogy a jóízlés mentén haladva, egészen egyedi megoldások hozhatóak ki egy-egy enteriőrből. A fém és a fa ötvözése további ajtókat nyit ki, hiszen így akár a skandináv stílushoz is közelebb kerülhet egy ilyen funkcionális elem. A loft lakások, az indusztriális terek szinte kiáltanak a hasonló designer darabokért. A fém mennyezeti lámpa azt a különlegességet viszi a falak közé, amire oly sokan vágynak a közvetlen környezetüket illetően. Az igényes kialakítás, a kifogástalan funkcionálás alapvető elvárás, de az sem mindegy, hogy méretben, formában mennyire passzol a kiszemelt lámpa a helyiség bútoraihoz, színeihez. Élénk színű falrészek, egy-egy kirívóan élénk bútordarab mellé remekül illeszkedhet, de a természetes irányvonalat követve is hozza a várt hatást. Hozd ki a legtöbbet az otthonodból, akár a megszokottaktól elrugaszkodva!